Kerge naplójából


Levendula az ÉLET c. játékhoz keres játszópajtást. Vallomása szerint első osztályú őszinteségben, hűségben, vidámságban, érzékenységben és érzékiségben. ( Levendula is sejti, hogy színház az egész világ?)

 

Klári is nekem.”magamról jót nem tudok, rosszat nem akarok, mit írjak? Kalandorok kíméljenek!”

Van hozzá egy olyan fénykép, hogy biztos vagyok benne, nem csak a kalandorok kerülik el. De ez a fotós hibája szerintem. Viszont dohányzik.

 

Mária nem iszik, nem dohányzik, az igaz barátokért keresztülmegy a poklon, a többieknek pedig megmutatja, hol van az.(és még mondják azt, nincsenek amazonok)

 

Erzsi(52) Bp.

 

„Nem tudom azt a sok gondolatot megfogalmazni, ami kavarog a szívemben-lelkemben…..itt vagyok ….nem mindig optimistán , nem mindig életvidáman…jó sok depihájjal elszigetelődve….vagyok mint minden ember fennség ….messze fény(de ugye ez még nem a Héja nász …)köszi, ha elolvastad…..üdv-én”

 

( Egy kis irodalomkedvelő. Írtam neki, hogy én meg őt kedvelem.)

 

Magdolna(58)

„Klári vagyok, szeretem az őszinteséget, és gyűlölöm a félrevezetést.”

(ezt írja Magdi, vagy Klári, nos akkor most ki kit vezet félre? Nevettem nagyon)

 

Az egyik társkeresőn lehet tesztet kitölteni, kölcsönösen egymás tesztjét, és egy masina rögtön kiszámolja az egyezőséget. Egy fogszakorvosnak kitöltöttem a tesztjét. A teszt egyetlen kérdésből állt, Naponta több kávét iszol?. Igennel válaszoltam az egy kérdésre, és elküldtem. A gép azonnal számolni kezdett, és áradozni. Gratulálunk!! Ön megtalálta az igazi társát, Önök között az egyezőség 100 %. Feltétlenül vegyék fel a kapcsolatot.

Pillanatnyi meghökkenés után nevettem. Bár ilyen egyszerű lenne ideális 100%-os társat találni.

 

Krisztina (52)

„ Szeretek élni, és utazni. Az élet nagy kérdései érdekelnek téged? Különben református vagyok én is.”

( Igen, engem érdekelnek az élet nagy kérdései, hogy pl. ki fogja finanszírozni az élet- és utazás-rajongást? Mert én biztosan nem! Már csak azért sem, mert nem vagyok református… mosolygunk, ugye mosolygunk?)

 

Nézem a végeláthatatlan regisztráltak sorát, nem hogy fogyna a sor, talán nő inkább. Csika írt a férfiak keresési kitartásáról. Én a nőkről.

 

Gogol Nagybőgő c. monodrámájában, mindenki ismeri a nagybőgős dilemmáját. Nos, ez minden párkapcsolatra is igaz tán.

A magamfajta férfi, a zenekar leghátsó sorában, egy ormótlan kredencet akar elfűrészelni a vonójával, de ez nem sikerül neki a koncert végéig, mert mindössze három taktust kapott a zeneműben. Elől megy a szólóhegedűs, a brácsák, gordonkák dallamvivő szólama. Igen jól el vannak egymással, a karmesterrel, meg a zenével.

Nekem meg van három taktusom, amikor mindenki csak rám figyel. És amikor Én jövök, azzal a kurta három taktussal, akkor nem figyel oda a közönség, mert ugye igen hátulról jő ez a hang.

És akkor, ha érdekel a folytatás, akkor kedves olvasó olvassál Gogolt, ottan lesz a történet vége, pontosan a végén. Sem előbb, sem utóbb, rá vagy fázva, el kell olvasnod, ha nem akarsz hülyén lefeküdni.

 

Én néztem egy fényképet Csika férjéről. Mackósnak láttam, ősz bajuszú, joviális, hátsó sorban ülő bőgősnek, akinek csak három taktusa van a műben. De arra oda kellett figyelni!!!. Nos, az én lelkem is hasonló. A hölgyeket én a’ szerint osztályozom, hogy tudatában van-e annak, hogy a zeneműben az én három brummogásom, dörmögésem, köhécselésem is benne van? Hogy amivel reklámozza magát, hogy ő ilyen sportos, meg konyhatündér, meg kifejezetten ápolt, – na ezt végképp nem értettem.

Valaki vagy fürdik rendesen, vagy nagyon költséges.

 

Feltettem magamnak a kérdést: tényleg a zenekarban akarnak engem, vagy csak eltűrnek, mert én is bele vagyok írva a kottába? És itt lesz nagyon vékony a jég drága ffi társaim. Elvisz téged egy tál tejbegríz, meg egy bugyi illata stb. stb., vagy kilépsz a zenekarból, vagy egy harmadik lehetőség, szemezel a színház függönyhúzó leánykájával.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük