Társkeresésem igaz története 23


Ketten néztek meg. Semmi említésre méltó.

Megnézem az újakat.

 

Jocó társat keres a következő 50 évre. Az „ilyeneket” bírom! Bár, elég húsos lehet a méretei alapján.

 

Laci. Írok is neki, szavazok is Rá. Messze van nagyon, képe sincs, és fiatalabbat is keres. De! Özvegy, és annyira meghatóan írt! Most jött ki a piacra. Annyira tudom, hogy mit érez! Szívből kívánom, hogy mielőbb találjon, aki újra szereti!

Már kilencen megnézték, de egy lelketlen sem szavazott Rá! Kit keresnek ezek a nők, ha nem jó nekik egy 55 éves özvegy? Egy gyermeke van, családi házban él. Igaz, valami faluban.

Kibujt belőlem magam. Védeni a gyengéket.

 

Valakinek ceo a foglakozása. Tudja valaki, hogy mi az? Jóképű 59 éves, mégsem szavaztak rá. Áhá! Nyolc éves kisgyermek van, és a tesztjében azt kérdezi, hogy költözhetne-e kiskorú gyermekkel.

 

Valaki, aki hazudik!

Azt írja nem dohányzik, és lefényképezteti magát cigarettával a kezében! Szóval, lökött is. Az is lehet, hogy megfogta a másikét, míg fényképezte. Miket ki tudok találni! Elmehetnék hazugnak.

 

Egy másik társkeresőn is megtaláltak.

Szia Édes! Na, ezt meg nem bírom! És, nem is értem, mert Romániában él. Költözni akar? Lehet. Képe nincs, azt legalább kértem, és megkérdeztem, mit akar.

 

Gyatra egy nap! Gondolkodhatok a vitorláson.

Sárkányom, ha költöznie kéne, Győrbe költözne. Mondta. Itt járt középiskolába. Kutyája is van. Puli. Szereti. Én meg nem tudom, hogy akarok-e vitorlázni. Most megy a Republik Távolban egy fehér vitorla…

Még sohasem próbáltam.

 

Elhatároztam, ezentúl senkit sem küldök el. Akármilyen ronda, vagy lökött, vagy unszimpatikus. Rutint kell szereznem! Sok ez a kihagyott 40 év! Mindenki idegen lesz. Senki sem olyan, mint a párom volt!

Egyedül mozdonyvezetőm nem taszított. Neki a kezét is simán megfogtam. Én!!

Igaz, vele határozottan azért is találkoztam, gyakorlás céljából.

Olyan keze is volt, meg a fogása is, amit ismertem.

 

Lassú vonat érkezik, énekli Cipő.

Sárkányom olvasta az interneten, hogy Cipő cipőjén megy a huzavona.

 

Döntöttem, nem kell sárkány! Időm van, meg előfizetésem is. Lehet, a padon végzem csontvázként, a 2. igazit keresve, de akkor is!

Mi a csodának találkozzam vele, ha nem bírnám elviselni, hogy hozzámér?

 

A piros szoknya kapcsán volt, aki félelmének adott hangot. Nos, ne higgyétek, hogy annyira megváltoztam volna! Nem lettem varázsütésre egy értelmes nőből léha, céda, agyatlan fruska!

A leírtak nagy része játék! Kiszíneztem, hiszen alig történt valami! Különben elolvastátok volna? Várnátok, hogy mi történt? Biztosan nem így.

 

Nekem már régen is volt piros szoknyám, és fekete pettyes nylon harisnyám, a tűsarkú cipőm is két éves. Mindig szerettem fiatalosan öltözni, és, ha kellett, csinos is voltam. Csak többen nem erről az oldalamról ismertek.

Vissza kell szereznem a nőiességemet.

Állítólag jobban nézek ki élőben, mint a képeken, ez már biztos.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy jól nézek ki, de annál jobban.

 

Viszont, akikkel találkoztam, nem. Volt, akit én láttam másnak, valakit elképzeltem, hiába volt képe, de sárkány 7 évvel fiatalabb képet tett fel, és igenis megváltozott azóta. Hát, ezért is nem kell. Aludtam rá.

 

Most Gyu jelentkezett, egy másik társkeresőn, hogy tetszem neki, és úgy látom, Ő is tíz évvel fiatalabb képen pózol. Azért, felajánlom a találkozást, rutint kell szereznem. Az első találkán még senki nem vár semmit, nincs veszíteni valóm.

 

Amúgy a csinosságnak azért van veszélye is, mert sárkány például megkérdezte, tudok-e főzni. Ha tudná, milyen réteseket sütök (magam nyújtom), meg töltött káposztát, vadast! Talán még nem felejtettem el.

 

Tegnap ismét orvosnál voltam, háziorvosnál. Lejárt a jogosítványom orvosi része. A rendelő nincs messze az Árkádtól.

Ha, már orvosnál voltam, és kicsit várni kellett……..

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük