Társkeresésem igaz története 30


Szolnoki Tamás visszaszavazott, a szokásos tíz pontot. Neki esélye van, hogy tényleg én legyek az igazi, mert a Vénusz jelenlegi állása a Bika, Szűz, Bak jelűeknek ígéri, hogy megtalálják a szerelmet!

Hát most ez szerint is szelektálok. Kérek képet.

 

„Véletlenül” a kezembe került egy számmisztikai kiadvány, egy régi tanfolyamról. És! Mit látok benne? Hogy hányadik év, mit jelent ilyen szempontból.

A múlt évem az 5 volt. Nagy változások és utazások éve. Múlt év októbertől ez év októberig. Hát változások voltak! Nagyok!

Lábtöréstől a munka világából kilépésig. A köztes részről nem beszélve. Utazás? Hát a helyváltoztatás! Kiköltöztünk végleg!

Most a 6 jön. Októbertől jövő októberig. A harmónia, a szépség és a szerelem éve! Ezt jól kivastagítom, hogy megjegyezzem. Csak jönne már!

Biztosan biztatásként kerül a kezembe, a tegnapi nap után.

 

És, most megnézem az újakat.

 

Vesszőcske! 55 éves 59-65-ig keres tartós kapcsolatot minőségi (!) szexre.

Megnézni nem merem.

 

Broki (!) Ez is sokat mondó név!J

Őt sem nézem meg.

 

A többi nem érdekes.

 

Szolnoki Tamás visszaírt, szex partnert keres, egyenlőre.

Hát, ajánlottam neki!

 

Most olyan képem van elől, amin úgy látom szexinek találnak. Ezzel meg az a baj, ilyenek is megkeresnek. Egy ujjatlan térdig érő bő (!) tunikában vagyok, térdnadrágban.

Ha szexi vagyok az a baj, ha nem az a baj. Ha okos vagyok az a baj, ha nem az. Ha őszinte, az is baj, ha nem az is. Ha megmondom, hogy találkoztam valakivel, céda vagyok, ha nem, biztosan nem kellek a kutyának sem. Ha 57 kg vagyok, mint a képen, akkor kövér, ha 55, mint most, biztosan csonttá fogytam. Ha megtudják, hogy özvegy vagyok, aki negyven évig éltem egy férfival, az is baj, mert biztosan olyant keresek, és hasonlítgatom. Normális Lajosnak meg is írtam, ha most ez lesz a baj, főbe lövöm magam a galambriasztásra használt légpuskával, eléje fekszem a fűnyíró traktornak, majd beásom magam a vízitök alá, hogy soha többé ne lássak férfit! Esküszöm! Ha, fut, hát fusson!

 

Ezen az ostoba Twoo-n is megtalált szegény Józsefem!

Próbálok leiratkozni, de nem lehet. Átjavítottam, hogy barátokat keresek. Most nőket is ajánlanak. Lehet, valakivel össze tudok barátkozni, és közös programokkal könnyebben telik majd a tél.

 

Itt is van egy János, aki üzenget. Szép napot kíván mindig. Ma megkérdeztem Tőle, mást is tud-e írni. Vagy csak ennyit tanult meg az iskolában?

 

Ma kardélre hányok mindenkit!

 

Szegény Rumczájsz Imre sem nyugszik! Erősködik, hogy csak ismerkedni akar. Az! Meg felajánlotta, hogy a környékre jön dolgozni, hogy megismerhessen!

Megírtam, hogy találkozom valakivel. Ha egyedül van, és csak levelezni akar, írhat, válaszolok.

 

Rejtélyes, nem akárki Tavasz is előkerült! Nem tudom, mit akar, mert nem beszéltem Vele, azt írtam, ne hívjon, mert nem vagyok otthon. Majd este.

Ma jókor keres!

 

Sármos Ferenc kioktatásomra a következőt írta.

Panelekből ne építkezz, igazad van, hiszen Te egy egyéniség vagy! Biztosan megtalálod a párod,egy csinos. értelmes nő vagy! Tőlem sajnos földrajzilag nagyon messze!

Ilyen szépen köszöntünk el. Erre már én is szépen írtam.

 

És író Károly is elköszönt. Ez egy ilyen nap. Udvarisan, kedvesen, hogy talált valakit a környéken.

Tűnnek el az írók.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük