Társkeresésem igaz története 31


Ma telt nőket keresnek. Dús keblűeket.

Az egyik házas is, és azt ne veszélyeztesse! Kéri a családi életet tiszteletben tartani! Ő is abban tartja.

Ja! És, fizetni nem akar érte.

 

Míg írok, Magány meglátogatott a Twoo-n. Ki a fene kíváncsi rá ilyen névvel? Az elől menekül itt a legtöbb ember! A magánytól. Lehet, meg is írom Neki.

 

Zef. Azt írja, nézz, láss, szeress! Tetszik, szavazok két pontot, bár fiatalabbat keres, és vasárnap randim van kilátásban. Ha, addig el nem üldözöm Normális Lajost.

Én majd ráérek akkor csalódni.

 

Komisz. 27-35-ig keres, Ő 55 éves. Munkás. Hát, lesz, mit dolgoznia, ha talál egyet!

 

Magányt megnéztem. Szlovákiai és házas. Szegények! Mármint a feleségével együtt. Képet azért nem mert feltenni.

 

Lajos azt írja, ne toljam a Dunát, folyik az anélkül is. És, igaza van, nagyon tudom tolni. Okosan és szépen ír. Ajjaj! (Jájj! Editke, látod?)

 

Arról, hogy vállalkozó, eszembe jut utolsó találkozásom. Mert tipikus, és nem is erről a társkeresőről való, írok róla.

Szóval, egy fiatalos férfi két képen. Az egyiken fürdőruhában medence parton, majdnem kocka hassal. Gyanús volt, (már tanulok) megkérdeztem, mikori képek. Tavalyi Görögországi nyaralásé. Vállalkozó volt, családi házban él, autója van, most középvezető.

 

Mind igaz. A hasa még megvan, csak már gömbölyű, nem kockás.

Évekig vállalkozó volt, ezért minimális nyugdíja van, már nem dolgozik.

A családi ház, egy be nem fejezett panzió, ahol lányával és annak családjával együtt él.

Kocsija most a fiánál van, mert két éve elkérte, és kell neki.

Eljön velem ebédelni, szándéka ellenére, amikor is kiderül, hogy sem az egészsége, sem a pénztárcája nem engedné meg, hogy a belvárosban ebédeljen.

 

Három szívkatéterezésen van túl, és cukorbeteg is, meg még valamilyen egészségügyi értéke is rossz.

Szóval cukor diéta és szívkatéterezés mellett hízott volna egy év alatt vagy 15 kilót?

Ő keresett valakit, aki végre elbűvölné. Engem bűvölt el Ő.

Döbbentem álltam, hogy miért ír, mond magáról valaki mást, mint aki, ha az első találkozáskor kiderül? Nem az a baj, amilyen helyzetben van, mert nem volt csúnya és buta sem. De! Ki áll kétszer szóba olyan emberrel, aki már bemutatkozáskor hazudik?

 

Rumczájsz Imre óv a társkeresőtől, hogy itt a legtöbb ember nem az, akinek írja magát. Majd Ő megvéd, és segíti megtalálni a boldogságomat, akkor is, ha nem Vele! Neki csak az én boldogságom fontos.

Kiket össze nem szedek?

Már ír is! Szegény Ő egész nap a gép előtt ül.

 

Naposoldal, Tavasz az első randevú társam ismét felhívott. Több mint fél órát beszélgettünk. Én is megörültem neki, mint egy régi barátnak. Mivel, még mindig nem tudom a nevét, ezt megemlítettem neki.

Mit mondott rá? Hogy Ő minden alkalommal rendesen bemutatkozik! Erre varrjál gombot! Ezt a szégyent! Azért nem kérdeztem rá, mi is a neve.

 

Ez is én vagyok. Az utolsó randevú partnerem is mondta, mivel dolgoztunk közös helyen, csak nem egy időben, hogyha róla érdeklődnék (ami eszembe nem jutna)…. Mire megnyugtattam, fogalmam sincs, hogy mi a neve. Döbbenten nézett rám, mert állítólag a teljes nevén bemutatkozott!

 

Mivel vagyok én elfoglalva, mikor valaki bemutatkozik? De! Ezentúl sasolok!

 

Tavasz még mindig ott tart, hogy mi is volt nekem a bajom vele? Ha mediterrán étterembe hívott volna a koszos halászcsárda helyett, és zakót vett volna, meg hátizsák helyett diplomata táska, más lett volna?

Más! De, akkor sem kellett volna. Azóta már ő is találkozott valakivel, de változatlanul én vagyok az egyetlen, aki jobban néztem ki, mint a képen. Fel is ajánlotta, hogy megjavítaná a fűtésemet, minden elkötelezettség nélkül.

 

Ide ember be nem jön! Csak fizetett szerelő. Meg én voltam a leghelyesebb, legcsinosabb, legértelmesebb. Hálából ajánlottam neki, jöjjön át erre a társkeresőre, itt nagyobb eséllyel talál valakit. Azon, ahol Ő van, engem sem keresett meg rajta kívül senki.

 

Azért most fúrja az oldalam, ki Ő? Állítólag mindkét neve olyan jellegzetes, és ismert, hogy azonnal be tudnám azonosítani.

Megvárom, míg újra felhív. Már nem az e célra vásárolt telefonról hívott, hanem a nagymenő pesti hivatal számáról. Megbízik bennem. Tudja, hogy nem fogom zaklatni.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük