Férfihang – Asszonylélek


Március 8-án tüntetés lesz Budapesten.

Na, nem a Nemzetközi Nőnap alkalmából, illetve abból, de nem azért.

A férfiak egyenjogúságáért hirdet tüntetést, a Valódi Egyenlőséget Csoport.

 

Azt is megtudtam, hogy november 19-e pedig, a Nemzetközi Férfinap.

Azt is, hogy már szervezik a Nemzetközi Lánygyermekek napját.

A Nemzetközi Fiúgyermekekét nem.

Őszintén, ezt én sem értem. Kizárt, hogy egy anya szervez a lánygyermekének ünnepnapot, a fiának pedig nem. Pedig, ezeket nők szervezik.

 

Rájöttetek, hogy a napokban férfioldal látogatáson voltam?

 

Az első, amit véletlenül megtaláltam a Férfihang, antifeminista magazin.

Őszintén mondom több értelmes cikket, hozzászólást (leszámítva néhány indulattól túlfűtöttet) láttam, mint sok női oldalon.

Racionálisan, tudományos alapon próbálják megérteni, mi a probléma a mai világban, a férfi-nő kapcsolatokban. Miért van annyi magányos, szingli, elvált ember. Ki tehet róla, a férfiak, a nők?

Sok felvetéssel egyet is tudtam érteni.

 

A Férfiak Klubját a facebookon kimondottan ajánlom minden nőnek, (és, persze férfinak is, ha van az olvasók között), mert nagyon szimpatikusak a céljai, a programjai.

A videók között láttam Böjte Csaba hozzászólását. Imádom a természetességét, ahogyan biztatta a férfiakat, hogyan kell a nőket „meghódítani”.

Gondolom, feminista olvasóim megköveznek, ha meghallgatják, de nekem tetszik a domináns hím verzió a várról, a sasról. Egy férfi legyen férfi.

 

A Férfihang antifeminista oldal, itt már vannak durvább vélemények, nagyjából olyan, amilyeneket női oldalon látni, hallani mostanában.

(Megjegyzem minden fórumon elképesztő durván beszélnek egymással az eltérő véleményű emberek.)

 

Néhány érdekesség, kedv csinálónak.

 

A szép és okos, dán, Oktatásért Esélyegyenlőségért Felelős miniszter asszony kiállt a bántalmazott férfiak mellett.

Hinnétek, hogy a bántalmazottak közel harmada férfi?

Legalábbis Dániában. Harmincezer nő, tízezer férfi.

Azért emelt szót, mert a bántalmazott nőknek létesítenek menedéket, de férfiaknak nem.

A másik téma, hogy a fiúk hamarabb kimaradnak az iskolából, így kevésbé tanultak, képzetlenebbek lesznek, mint a lányok.

 

Ez nálunk is így van.

Két nagy humánerőforrással foglalkozó cég kimutatása szerint ma már három diplomás nő jut egy diplomás férfira!

Ebből adódóan a harminc alatti, iskolázottabb nők jelentős része, többet is keres a korabeli férfiak nagy részénél.

 

A másik érdekes cikk, a Kiáltás a társtalan férfiakért.

Mert, legalább annyi magányos férfi van, aki valóban társat keresne (nem csak szex partnert), mint nő.

 

A férfiak (legalábbis a véleményt nyilvánítók) szerint a nők elvárásainak a férfiak 20%-a felelne meg. Külső, anyagiak, egzisztencia, műveltség szempontjából.

 

Szerintük az elvárás fordítva sincs arányban a kínálattal. Hoztak is társkeresőről példákat, nagyjából hasonló a helyzet, mint amit én látok.

 

Így aztán nem csoda, ha a férfiak egy része is egyedül marad, pedig „küzd, mint malac a jégen”.

 

Álljon itt néhány vélemény:

 

„Jelenleg sok nőt látni jobb státuszú férfiak szeretőiként, versenyben azok feleségeivel, akik arra várnak hogy a férfi majd hozzájuk csoportosítja át az erőforrásait. Ez is egy megoldás lehet női szempontból ha marad még a férfinak a tartásdíj kifizetése után is. Jobb egészségi állapotú és jól kereső férfiak 20-60 éves koruk között szép sorban egymás után 2-3 nővel is élhetnek együtt és nemzhetnek nekik gyerekeket. Idővel meg fognak jelenni Kelet-Európában a muzulmán nők is, aki kulturálisan elfogadják azt, hogy férjüknek akár 4 felesége is lehet. Ezek a muzulmán nők párkapcsolati szempontból jelentős előnyben lesznek. Még mindig jobb egy jómódú férfi 4. feleségének lenni és gyerekeket szülni, mint egyedül éldegélni a cicuskával/kutyuskával és szidni a világot, ami nem képes a nőnek juttatni egy diplomás, jól kereső férfit, aki csak pont azért az egy nőért van oda haláláig. Mindenesetre egy dolog biztos: egy nő tartósan soha nem fog megmaradni egy nála iskolázatlanabb vagy gyengébben kereső férfi mellett, mert egyszerűen lenézi, ami a kapcsolat halála.”

 

Egy másik érdekes téma, hogy sok nős férfi azért keres a házassága mellett kapcsolatot, mert:

 

„ azt szerették volna megkapni, amit egy nő is meg akar a párkapcsolattól: ölelés, romantika, jó beszélgetések, meghittség. És egyik sem akarta felrúgni a párkapcsolatát, házasságát, csak már fuldoklott benne az érzelmi sivatagtól.”

 

Még egy érdekes téma, hogy a fiúgyermekek nagy részét nők (anyák) nevelik. Elvált szülők fiúgyermeke közül, nagyon sok alig lát férfi példát, illetve követendő példát.

Mire a fiú, férfi megtanulja, rájön, (már aki eljut oda) ő is túl lesz néhány váláson, néhány elhagyott gyermeken.

 

Azt elismerni, hogy mennyire másképp viselkednek a férfiak és nők, amikor kirepülnek a gyermekek, hát számomra meglepő volt. Mert, valóban a nők ilyenkor még új dolgokba kezdenek. Tornára járnak, tanfolyamokra, túrázni, megtanulnak ezt-azt, míg a férfiak inkább elkényelmesedve nyomkodják a távirányítót. (persze, azok a nők, akik nem rossz anyósként a gyermekeket szekálják (ez is ott volt))

 

Férfi megfogalmazás, hogy kinek, ki jár:

„Alfahímnek alfanőstény, omegahímnek Kapafogú Gizi.” (Az idézet a Férfihang egyik cikkéből való.)

 

Ide kapcsolódik, hogy talán pont a fentiek miatt, a férfiak elég magas százaléka nem a saját gyermekét neveli.

Néhány férfi szerint a nők az alfahímmel nemzetik a gyermeküket, felnevelni pedig jobb a megbízható bétahím.

 

Érdekes, hogy az antifeminista férfiak egy része azon tanakodik, hogyan lehetne helyreállítani a hagyományos férfi, nő, család kapcsolatot, ahol mindenki a helyén van, míg a liberális nők egy másik része…

 

Idézet egy friss cikkből, utána lehet nézni.

(Eredeti svéd cikkből, google fordítás)

 

„A liberálisok Ifjúsági Liga Stockholmban döntött éves ülésén vasárnap, hogy akarnak vérfertőzés és necrophilia engedélyezni kell.”

Szerintük, felháborító, hogy egyesek undorodnak attól, hogy más holttesttel szeretkezik, és nem tetszik, hogy testvérek egymással élnek nemi életet, ezért törvényt hoznak ellene!

Mert, színesek vagyunk és liberálisok. El kell fogadni, hogy van, aki a másik nemmel, van, aki a sajátjával, van, aki a testvérével, van, aki a halottakkal szereti a szexet.

 

Szép új világ!

 

Álljon itt a végén, ami nekem legjobban tetszett, az olvasottak közül, a Férfihang egy cikkéhez hozzászólás.

Lényege, hogy ha a világ nagy része össze is omlik, marad egy kis normális sziget, ahol stabil családi kapcsolatból született utódok fogják megteremteni az új rendet.

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük