Ismerkedem a Facebookkal


Ismerkedem a Facebookkal

 

Ma hajnalban 4 óra 15 perckor Molnár Gábor lemondásra szólította fel, kormányával együtt, utolsó lehetőségként Orbán Viktort!

 

Nem vicc!

Most olvastam a Facebook oldalán. Mármint Viktornak.

 

Ismerkedem a Facebookkal, és nagy meglepetésemre Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek is van oldala!

 

Orbánnak 467859 kedvelése van, Gyurcsánynak 112.297.

 

Orbánnak üzent továbbá valaki, hogy szóljon rá a kormánytagokra, hogy ne dumáljanak feleslegesen olyanokról, hogy hadkötelezettség, és szingliadó!

 

Mondjuk, azzal jól járna a kormány, mármint a szingliadóval, ha megélnék, hogy kivethessék, mert azt is ma olvastam, hogy ugrásszerűen nő a szinglik száma. Még úgy is, hogy ma már 28 év feletti kortól számítják, hogy valaki egyedülálló, mert akik párt választanak, azok is későbbre teszik.

Addig, gondolom gyermeknek minősülnek.

Azt azért nem hiszem, hogy a nők 40%-a önként élne egyedül. Illetve, önként, de nem azért, mert úgy akar, hanem azért, mert nem talál társat.

 

Az is érdekes, hogy jelentősen nő az internetes társkeresők forgalma, de úgy tűnik, rajtam kívül nő nem volt társkeresőn, legalábbis nincs róla véleménye. Vagy, nem akar beszélni róla.

 

Olvastam továbbá, hogy azon férfiaknak, akik többet szeretkeznek, vagy gyakrabban gondolnak rá, gyorsabban nő a szakálluk!

Na, gondolhatjátok, min jár az esze a sok hosszú szakállú muszlimnak!

Olvastam továbbá, Karinthy Ferenc naplójából az alábbi részletet, amit Kaiserslautern-ben 1970.március 11-én írt:

.A menzán szép szőke lányok és rengeteg arab. Tóth azt mondja, egész nap itt lógnak. A német államtól ösztöndíjat kapnak -ez a nemetek kisebbrendűségi érzése: hogy ugye ők már nem rasszisták, támogatják a színeseket. De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt, a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés. Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet. Az El Fatahnak München és Frankfurt a legfőbb európai támaszai. Istenem, és ezek a mi szövetségeseink!……………

Nem tudom, valódi-e, mert nem olvastam a naplót.

 

Azért, érdekes, nem?

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük