Társkeresésem igaz története 25 2


Van egy szomszéd! De, annyira pici! 162 cm. Ma már lejjebb vittem a mércét, hiába jönnek be a magasak, azért 168 cm alá nem megyek. Azt is megfigyeltem egyébként, hogy én is inkább a magasaknak jövök be. Az alacsony férfiak magas nőt keresnek.

És! A magas férfiakban azonnal kiváltom azt az érzést, hogy védeni akarnak, mert kicsi vagyok.

 

Sandro kiesett, kutya nem lakhat szobában.

 

Balázs 30-70-ig keres. Házas.

 

Sármos Ferencre szavaztam két pontot. Tetszik a bemutatkozó szövege, igaz jó messze lakik, meg fiatalabbat is akar. De! Mit nekem az a két pont! Hadd szóljon!

 

Karlo egy kicsi Kos. Tanárember, öreglegény. Nem lakik túl messze, szavazok Neki két pontot. Ma ilyen napom van. És, rutint kell szereznem! Találkozni, minél többel. Egy találkozásnak nincs tétje. Fél órát kibírok. Ha, nem, akkor udvariasan megmondom, hogy közbejött valami. Sürgősen el kell mennem, csak azért léptem ide, hogy ne várjon hiába. Kidolgoztam a tervet!

 

Őszintén, amikor először találkoztam, hát még, amikor kézen fogva mentem valakivel, olyan szörnyű érzésem volt, mintha valami nagyon-nagyon csúnya dolgot csinálnék. Szégyelltem is magam, lestem körbe, ki látja bűnömet. Pedig akkor már több mint hat hónapja egyedül voltam.

Ezért kell szoknom a találkozást. És, azért is, hogy ne legyen olyan idegen a másik oldal.

 

Akiket ajánlanak, nem tetszenek.

Józsika érdekes, mert 56-54-ig keres. Visszafiatalodót.

Anyukám mondta, mi ilyenek vagyunk. A fajtánk. Azt mondta, mi vissza tudunk fiatalodni. Mondtam is a lányomnak, tegnapelőtt. Együtt töltöttük a fél napot a városban, meg a temetőkben.

Unokám mondta: Ugye lányok, milyen jó volt ez a csajos nap?

Kár, hogy hét közben ritka az ilyen alkalom. A hét végét pedig nem a városban töltjük.

 

Másik tárkeresőn is megtaláltak. Talán német, mert úgy írta alá, hogy gru(s). Olyan jelet nem találtam. De szép magyar neve van. Szirmai. Az előző Besenyei volt. Ő sem Magyarországon él.

 

Vagy!!!! Erre csak most gondoltam, ezek felvett nevek! Azért olyan közismertek, és kevésbé gyanús, mint a Nagy, vagy Kovács. Tiszta Miss Marple vagyokJ

Itt már Vancouverből is megnéztek, egy fiatal. Abból sok nézeget.

 

Herr Szirmai már írt is! Színmagyar! És állatira jól néz ki! Az első ilyen. Túlságosan is rendben tűnik minden, úgyhogy itt nagy gond lehet!

Budapesti 53 éves, özvegy, 180 cm felett, jól kivarrt, sportos, kopaszodó, hátul hosszú haj összefogva.

Ami nem tetszik, Audiban ül, és vastag aranylánc a nyakában. Ez biztos egy szélhámos, és egyedülálló öregnyanyákra vadászik! Résen leszek!

 

Százat találhatna Pesten. Fiatalabbat, szebbet, gazdagabbat.

Lehet, azt hiszi, Pesti vagyok. Nem tudom itt kiírjuk-e a lakóhelyet.

Megnézem újra. Egyre jobban tartok tőle. Az egyik képen, mintha valami hajó fenekéről jönne fel. Olyan teherhajónak tűnik.

Mindegy, már válaszoltam neki. Ha Pestire vadászik úgysem ír vissza, megírtam, hogy Győr környéki vagyok.

 

Közben megkerestek a Twoo-ról is, hogy regisztráljak, ez is valami közösségi oldal. Itt is lehet barátkozni, társkeresni. Kint még hideg van, és egyébként sem ugrálhatok még egész nap, hát regisztrálok. Aki írt, egy 43 éves, házas. Barátokat keres.

 

És!! Kit látok fényképpel, névvel? Ferenczy uramat, aki sokat tudna nekem segíteni! Úgy látszik, neje tudtával keres, mert nagyon bátor.

 

Jáj! Itt aztán beindult az élet! A nyanyavadász azt írja, tényleg megtetszettem neki, és eljön értem bárhova. Hallani akar, és csók a buksimra. (ugye a kis méretem?)

Így ír egy szédelgő? Épületgépész technikus, fia már felnőtt, 12 éve özvegy. Egy gépésznek nem telik Audira.

Megnéztem újra a képet, lehet, hogy nem hajórész, hanem épületé. Talán egy medence gépészetének tűnik. A harmadik kép, meg, mintha egy szállodai szobában készült volna. Lehet, panzióban lakik, nincs lakása. Azt keres. De, vidéken?

Akkor meg nincs munkája.

Megadjam a számomat? Jáj!

 

Húú! A Twoo-n is van ezer ember.

Itt is kezdik, ez a Tetszik neked? Három „naná” jött, meg egy 42 éves „igen”, fél óra alatt. El is ment a kedvem. És, ez is előfizetéses, mert valaki kedvencnek jelölt, de csak előfizető nézheti meg.

Hát, fizessen elő a harapós puma!

Majd, ha nagyon unatkozom, megnézem itt is a felhozatalt.


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “Társkeresésem igaz története 25

 • Myrol

  Sajnos siralmas de valosagos amiket itt felsoroltal…De ezt es ilyeneket kinal (termeszetesen csak penzert) az osszes tarskereso honlap.
  Eloszor artatlanul belepsz, mert meg hiszel az emberi meltosagban, erkolcsben, jozansagban es a remenyben , h de mar a beleptetok kitoltesenel osszeomlik benned minden…Nem erted miert kell a meretekkel kezdeni(hany gomb van a sliccceden es hanyas melltartot viselsz es a nagymama hordott-e liberot gyerekkoraban) es ettol lesz sikeres az uj valasztasom, vagy ezxek alapjan szeret belem valaki??? Es vegre mire kitoltod , megjelennek sorjaban az ajanlatok sablon bemutetkozok veszed eszre a tizedik utan…de meg mindig remelsz……
  Aztan egy honap ket honap mulva latod , h nagyjabol mindig ugyanaz a 20 no van ajalva(a tobb szazezerbol) ezek nem keltek el, ez a maradek vagy valojaban csak ennyien aszaljak magukat a szerencsejuk varakozasaban.
  Igenyeik: oszinte ferfi,romantikus(kerdem egyik no ismerosom :aruld mar el mit ertel ez alatt,jajj hat te nem tudod mit jelent, nem ,adtam az artatlant> azert kerdem Ertem mar mindenki miert irja oda :intenziv, hiperaktiv stb,
  Hogy lehet ilyen badarsagot kerdezni….Hat van olyan parkapcsolat amiben nincs intim resz??? De ezt ismeretlenul lattatlanra ezzel kezdeni az ismerkedest? Azutan utazgatni, tancolni, kijarni vendeglokbe…..Es mikor dolgozol es en mikor, vagy ki fizeti ezeket???
  Minden nap unnepnap, szilveszteri buli??? Es ez az elet ertelme ezert szulettem, ettol leszek boldog????
  Egy ido utan szedul a fejed es arra a megalapitasra jutsz Kozben Tarskereso a cime.
  Eszembe jutottak ded szuleim es nagyszuleim es szuleim…..Ok is biztos ettol voltak boldogok es ezen oromok kovetkezmenye (mint mellekhatas) letezem en?????
  “Hat meggondolando az ember lanyanak kivel fekszik egy agyba, milyen a szoknyaja, szaja ize, muskotaja… stb.”

 • Vágvölgyi jenő

  Kedves Myrol
  igen szimpatikus vagy nekem azért, mert az érzelmi dolgokat józanul kötöd össze az ésszel.
  Ez igazi férfi munka. Ez egy férfii dolga, kötelessége, helytállása, és életének lényege.
  A Madár etetőhöz írt megjegyzésed meglepett, mert én írás közben erre az aspektusra nem is gondoltam.
  Na így tágul a világ.
  Élj egészségben, Seneca szavaival. Vágvölgyi Jenő