Társkeresésem igaz története 16 2


Anyám!

Egy ördög szavazott rám!

Így Egyördög. Ezt én vonzottam be!

Most írtam egy kedves barátomnak, hogy mi (mindketten, meg a többi nő nagy része is) nem annyira a jó fiúkhoz vonzódunk, ha kapcsolatot keresünk. A „rosszfiúk” érdekesebbek. Párom is az volt. Nem nagyon, de az volt.

 

Megyek, megnézem az ördögömet.

Jaj, ne!

Megint egy igazi! Mindenki csak a 10-es számot ismeri? Mi van itt? Valami járvány? Az összes lökött regisztrált?

Ha nős, letöröm a szarvait!

Elvált. 42 éves. Hát hiába beszélek a korhatárról? Kiskorúakkal nem kezdek.

35 kg!!!!!! Mint a vizslám.

Valószínű elírta. Azért, ha 53 kiló akkor sem egy hájzsák a 171 cm-ével.

 

A tesztkérőm nem jelentkezett. Úgy látszik, nem ment el, amit kitöltöttem. Mindkettőnk szerencséjére.

 

Jelentkezett viszont megint egy harmincas! Megőrjítenek! Már háremet nyithatnék belőlük! Tuti, hogy már tíznél többen vannak! És, fényképet is küldenek, jó képű, helyes fickók!!!! Most And talált rám.

Mit találnak szexinek rajtam? Az anyjuk lehetnék. Szó szerint.

 

Cad visszaszavazott. Neki is én vagyok az igazi!

Most már gyanakszom, hogy mindenkinek annyit adnak ma. Meg tegnap. Ezek a tíz pontos napok. Végül is ünnep van!

De, az adatlapom nem igen érdekli őket, mert szavaznak, ahelyett, hogy írnának, ha szeretnének megismerni. Nem szeretnének. Csak szavazni.

Megnézem jobban. A képen elmosódott. Az alakja rendben. Bajuszos (!), kék szemű, kopaszodó, özvegy (!), 55 éves. Mondjuk, az semmit nem jelent, hogyan néz ki képen. Tapasztalatból mondom. Egyből.

Úgyis messze van. Kecskeméti.

 

Akik nézegetnek. Reménykedő, Myk és szegény József. Az első kettő is már többször megnézett.

 

A mai felhozatal. Elég szerény.

 

Egy 59 éves kos, aki nem bírja az egyedüllétet. Úgy látom, izgalomra vágyik, nem társra, mert 15-20 évvel fiatalabbat keres.

Kedvem lenne megírni neki, hogy így nagy eséllyel magányos marad. Ketten szavaztak csak rá, pedig nagyon jóképű. Igaz, a kora miatt nem kerül a fiatalok keresőjébe, mert ők meg nem 15-20 évvel idősebbet keresnek. Sok szerencsét neki!

 

Beni. Ő is vállalkozó! Most már gyanús nekem ez a sok vállalkozó! Nincs is ennyi vállalkozó nyilvántartásban, amennyi társat keres.

Mondjuk, az lehet, hogy nagyobb arányban válnak el, vagy válnak el tőlük. Ha jól megy, ők válnak. Sokat dolgoznak, ügyesek, nekik jobb jár, több, fiatalabb, mint az otthoni. Ha rosszul megy, az asszony unja meg jó eséllyel, hogy hol van pénz, hol nincs. A férj is keveset van otthon, akár mindkét esetben.

 

Balatoni előkerült. Olyan, mintha nem tudna rendesen írni magyarul. Nagyon furcsán ír, ritkán és keveset. Már nem nyilatkozom, hogy ebből mi lehet, vagy mi nem. Meglátjuk, ha menni tudok.

 

Most Jenő tűnt el. Leadta a 10 pontot, és ennyi. Nem értem én ezeket a férfiakat! Harmincasok között már rég elkeltem volna! Ha, harmincéves lennék! Igaz, akkor azért nem kelnék el, mert a hatvanéveseket lesik.

Tiszta diliház ez, nem társkereső!


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “Társkeresésem igaz története 16

  • Erzsébet

    Eljátszottam a gondolattal,hogy nagyon szívesen meghallgatnám a másik nem hozzászólásait is.Szerintem
    a férfiak sincsenek jobb helyzetben mint a nők.Én úgy gondolom,hogy ha igazi szándékkal, becsületesen keresik a társukat akkor Ők is találkozhatnak fura dolgokkal.