Társkeresésem igaz története 2. rész


Ma reggel orvosi vizsgálatra mentem, a jövő heti műtétem előtt, kiveszik a vasakat a bokámból. És! Mivel mozdonyvezető éppen aktuális, és második számú randevú partneremmel, és egyben első udvarlómmal is találkoztam, úgy öltöztem fel, nem a vizsgálathoz.
Csinosnak csinos voltam, meg is dicsért, aki az EKG,-t készítette, de alig tudta szűk szárú nadrágomat annyira felgyűrni, hogy rá tudja tenni a csipeszt a bokámra, és kigyűrni alóla libidóromboló nejlon térdzoknimat. Amit úgy is hagytam és a vizsgálóasztalról leugorva, vágtattam az ajtó felé. Kiáltásuk megállított, és három csatakanca harsány nyerítése hallatszott ki a rendelőből, amikor végignéztünk rajtam, a lábamon le és feltűrt holmikon.
Szegény ajtó előtt ítéletükre váró betegtársaim mit gondolhattak!?

Randevúm jól sikerült. Kedves, intelligens ember a mozdonyvezető.
Lányom, miután napomat elmeséltem, aggodalmának adott hangot. Megfordult a világ! Anyaként aggódik 59 éves kamaszlánya ámokfutása láttán.
Amit igazán nem is értek. Közel hatvanévesen, újfent előállott szüzességem nem képviselhet akkora értéket, hogy annak elvesztése súlyos csapást mérne az emberiség további fejlődésére.
Arra is kell gondolnom, hogy a korban hozzám illő lovagok, már eléggé gyengécske gebéken száguldoznak, és, ha egynek időben nem pattanok fel nyergébe, bizony előfordulhat, hogy a következő ajánlatot már mentővel hozzák elém ló helyett, és járókeretébe kapaszkodva zengi felém udvarlási énekét.

Tehát, száguldó léptekkel haladok a teljes elkárhozás felé. Mozdonyvezetőmmel már első randevúnkon hatalmas lépést tettem, megbotlásom után elfogadtam a felém viccesen nyújtott kezet, így pár métert kézen fogva tettünk meg. Édes Istenem! Annyira jól esett! Ismét fogják a kezemet. Nem szorosan, nem lazán, csak határozottan, ahogyan negyven éven keresztül biztonságot adott egy kéz…

És, most ugorjunk vissza a társkeresősdihez. Arról, hogy kiket ismertem meg eddig az átlag társkeresőkön kívül. Vannak a pontozók, az egyéb megélhetési társkeresők, a titokzatosak, az örök társkeresők, a házasok, az újra hasznosítottak, és társas társkeresők.

Pontozók azok, akik valamilyen megfontolásból, nem igazán keresnek senkit, vagy már lemondtak róla, évek óta passzív tagok. De, reggelente, mivel a társkereső küldi az új regisztráltak névsorát, kávé mellé nem kalácsot esznek, hanem társkeresnek.
Azaz, értékelik az új jelentkezőket. A pontok egytől tízig terjednek.
Az egy: Valami megfogott benned! A tíz: Te vagy az igazi! És a program csatolja mellé a már említett gyengécske üzenetek egyikét. Én először meglepődtem, hogy, hogyan tud értelmes ember komoly gondolkodás után egy ilyen mondatot kinyögni, míg rá nem jöttem, hogy nem saját kútfőből ered. Egy ilyen pontozóval megismerkedtem, három éve űzi, és komoly függőség alakult ki nála. Mint a cigi, vagy az alkohol. Gondoltam is rá, hogy jelzem a szenvedélybetegségekkel foglalkozó egészségügyi ágazatnak az újabb veszélyforrást.
Az, az érzésem, egyfajta kielégülést hoz nekik, hogy lám-lám, hány nő várja ítéletüket, és több száz választ kapnak a bugyuta ismerkedő mondatra, mert hozzám hasonlóan az újak ezt nem tudhatják.
Egy ilyen embert több ezer nő néz meg, és három év alatt több száz (!) nőtől kap pontot, és, ha válaszol, levelet.
Akit én megismertem, táblázatot is vezetett otthon magának. „ Csinosnak mondott malacka, azt sem tudni, hol kezdődik, és hol a végződik.”
Persze, aki ilyenre adja a fejét, annak számolni kell ilyen dolgokkal. Ezt el sem tudják sokan, még képzelni sem, a hozzám hasonló naivan kivágtató amazonok közül. Néhányan biztosan súlyos lelki sérüléseket is összeszednek. Nem csoda, ha rossz hírük van az internetes társkeresőknek. Pedig, a mai világban nem nagyon van más lehetőség.

A megélhetési például, babérkoszorús, bocsánat, dipl. befektetési tanácsadó úr, aki egy jópofa ismerkedő szöveggel, távoli napszemüveges képpel, rövidnadrágban áll, talán egy tengerparton. És, megkeresi azokat a megfelelő egzisztenciával rendelkező társ után ácsingózó nőnemű egyedeket, akikből potenciális ügyfeleket remél.
Így talált rám is. Mivel szimpatikus volt, és nem tudtam, hogy miért van fenn, hát én is szavaztam rá egy „szimpatikus vagy” gombot. Azaz, akartam, mert visszaírt, hogy megköszönné a szavazatot, ha ment volna. Pedig, én esküszöm, nyomtam valami gombot, hogy írt, aggódtam is, hogy mit indítottam el
Azután kibújt a szög a zsákból! Tádám!
Kiugrott nyúl helyett egy biztosítási ügynök a kalapból! Idősebb vagyok, mint keres, ezért azt írta, „rosszul sem nézek ki”- ez majdnem udvarlás, (nem?) – és okosnak látszom, döntésképesnek, hát nem okoztam neki csalódást. Döntöttem, és megírtam, hogy belőlem ügyfele nem lesz, de ügyes, és sok sikert mindahhoz, amiért regisztrált.

A következő, a titokzatos. Módfelett felkészült, jó ismerősök tanácsára, akik így már tapasztalatot és párt szereztek.
Tehát! Először is válassz egy jól hangzó álnevet. Tavasz, Naposoldal, Reménység, Napsugár, Nirvána stb. Majd, készíts e-mail címet, és vásárolj egy eldobható mobilt. És, már vágtathatsz is a vagyonodra, egzisztenciádra ácsingozó, éhes nők (férfiak) közé.
A titokzatos kérésre küld képet, és bizton állíthatom, nem fenyegeti az a veszély, hogy sokan ágyba döntenék az első alkalommal!
És, van az Öröktárskereső. Évek óta fenn van egy társkereső oldalán. Innen fogják sírba lökni. Jó esetben a társkereső saját halottjának tekinti, és közzéteszi a gyászjelentést. „Fájdalommal tudatjuk, hogy XY hosszú, türelemmel viselt társkeresés közben elhunyt.”
Vannak a Házasok. A meg nem értettek, a ki nem elégítettek, a vállalkozók, cégvezetők, akik többre mentek, ezért úgy érzik többet is érdemelnek. Fiatalt, szépet, szexit keresnek. Magasat, szőkét, hosszú combút. Az nem számít, hogy ők hány évesek, hogyan néznek ki, hiszen valamit, valakit venni akarnak, amiért fizetnek. Egy rám is talált. Igaz 66 éves, azért elégedett volna meg velem. Gondolom, fiatalabbat már nem mert bevállalni. Még ott végezné egy dolgos pillanatban a hölgy ölébe fúródva. Erre szokták mondani, szép halála volt.

Van, aki csak morális szexet keres.
Például egy jóképű házas. Gerinces, azt írja. Olyant is keres. Egy férjezett gerincest. Így talál egymásra két gerinces! Ebből lesz a morális szex.

Vannak férfiak a női oldalon, az Újrahasznosítottak. Akik már férfiak voltak, és most női ruhában próbálják a másik oldalt. És fordítva.

Azután az igazi Társkeresők. Aki társsal társakat keresnek.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük