Társkeresésem igaz története 3. rész


Barátaim mondják, hogy milyen nagydolog, hogy képes vagyok másik társat keresni, özvegyként, hat, (már hét és fél) hónap után.
Nos, a társkeresést Csika végzi, 19 éves kamasz 59 éves bőrben. Az, az asszony, aki 38 évig élt párjával, el is ment vele. És, együtt is maradnak örökre.

Csika könyörög még tíz évet magának, azért küzd. Nem férfit keres elsősorban, hanem az elveszett harmóniáját, ahogy egy ismerősöm nagyon jól mondta.

Tegnap azon gondolkodtam, hogy amíg írni nem kezdtem a naplómat, szomorkodtam, hogy már egy hónapja fenn vagyok és alig történt velem valami. Ma már rájöttem, ez nem igaz! Az írást áttekintve megállapítottam, hogy olyan széles skálája került elém az emberi nemnek, a férfinemnek, hogy igazán nem panaszkodhatok.
Amint az elém kerülő őszinte női szóra vágyó férfiak sem. Nekik is bővítettem ismereteiket a másik nemről. Rólunk. Mert ezt a naplót, elsősorban nekünk írom.
Még leesett valami! Biztosítási ügynököm, lehet, hogy átvert! Így szerez plusz pontokat! Azt írja, hogy nem ment át, és máris lehet újra kérni! És, ugye sok szegény nő megnézi, hűha, milyen sok pontot kapott, ha másnak is ennyire tetszik, biztosan jó társ lesz belőle, ha meg tudja szerezni.

Délelőtt úszni voltam. Nagyon szeretem! Ott, egyedül is jól érzem magam. Magamban. Amúgy majdnem megismerkedtem, ismerkedhettem volna. Jött valaki utánam, én pedig elpucoltam. Széles mosoly helyett gyilkos pillantásokat lövelltem. Pedig szimpatikus volt. Ezt még gyakorolnom kell.

Most két emberrel levelezek, a nevük végződése –hegyi, -völgyi. A képben egy mozdonyvezető is van, így:
Hegyek, völgyek között zakatol a vonat…. Ugye, mindenki ismeri a dalt?

Jozefbá ismét írt. Nem adja fel! Mivel ilyen kitartó most már válaszolok Neki. Fényképe ugyan nincs fenn, kérek Tőle. Azt írja, fiatalos. Lányom szerint a Patás is!

Sajnos, ügyvitelben eltöltött hosszú éveim ellenére, és is kezdek belekeveredni az adminisztrációba! Már százas nagyságrendben van az általam megnézett, engem megnéztek, szavaztak rám, szavaztam, levelet írtak, levelet írtam, személyek száma az első társkeresőn. A többire csak néha benézek, ha írnak.
Mondjuk, Jozefbá a legkitartóbb. Ő minden társkeresőn megtalált, és az elsőn látom, hogy gyakran nézegeti adatlapomat. Mert, ez a társkereső éves előfizetési díjam fejében, prémium ügyfélként értesít minden fontos mozzanatról.

Szintén itt értesítenek az új belépőkről, és ma egy nőre is felhívták a figyelmemet! Jó, jó, tudom, hogy változik a világ, trendi a tíz évvel, vagy többel fiatalabb férfi partner, na, de egy nő!!!
Igaz, harmóniát Tőle előbb remélhetek, mint férfi társaimtól.
Megnéztem, csinos. Azért az adatlapjára nem mertem ránézni, még értesítik, hogy nézegetem! A kép alapján rájöttem, hogy tényleg előnytelen képeket tettem fel. Ő, biztosan nagyobb eséllyel indul, és nem csak azért, mert fiatalabb és szőke. Igaz, azt nem tudom, hogy kit keres. Lehet, hogy Ő is árul valamit Ez elég kétértelmű lett. Vissza is vonom. Mint Pilinszky egy versében. Visszavonom koppanásomat.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük