Társkeresésem igaz története 20


Most Gogen borzolja a kedélyállapotomat!

Kutya legyek, ha értem ezeket a fickókat! Esküszöm, csak szavazni járnak fel! Ő is 10 pontot adott, és eltűnt. Neki a tesztjét is kitöltöttem, mert nem volt benne durva kérdés. És, egyezünk. Özvegy is. Balatoni is. Igaz, hogy vállalkozó is. Ez azért sokat ront a helyzeten.

 

De! Szavaznak, és eltűnnek! Nincs tovább. Azt sem értem, hogy jutottam eszébe, mert nem is nézte meg az adatlapomat. Lehet, hogy a keresőben megtalált egy képpel, a többi információ nem érdekelte.

A festő Gauguin pedig az egyik kedvencem! Imádom a tahiti nők meleg barna színeit. És az élete is roppant érdekes!

 

Tényleg idegek kellenek ehhez. Aki már volt fenn, mondta, hogy egy agybaj. Ha jelentkeznek azért, ha nem, azért.

Mondjuk, én most ráérek, szerencsém is van, hogy leköti az időmet, mert megőrülnék ücsörögni ebben a gyönyörű időben!

 

Már olvasni sincs idegzetem, ettől az örökös várakozástól.

Egy éve csak várok valamire. Hogy levegyék a gipszet, hogy műtsenek, hogy gipszeljenek, hogy cseréljék, hogy menni tudjak, mankókkal, bottal, egyedül.

 

Azután…., hogy enyhüljön a fájdalom, (még mindig sokat sírok) azután újra műtét, újra várni, hogy menni tudjak. Igazán, egy éve várok!!! És, most újra.

 

Most egy másik társkeresőn talált meg egy 66 éves Tölgyfa. Ígéretes név! Képe nincs, kértem tőle. Már nem küldök el senkit. Neki is van két kutyája, ennyit tudok Róla, meg, hogy tetszem neki. Náluk nyilván számít a korom is. Hozzájuk fiatal vagyok az 59 évemmel.

Amikor felmentem megnézni a levelét, láttam az egyik jóképű 30-as képét, aki megkeresett. Hogy sajnálom, hogy nem vagyok fiatalabb! Annyira jóképű! És, csak beszélgetni akart. Legalábbis így jelentkezett be.

 

Megnézem, hogy kik néztek meg, és megint talán, rájöttem valamire!

Itt csak olyannal lehet megismerkedni, aki előfizető!!! Mert hiába válaszolok annak, aki nem az, lehet, hogy nem tud visszaírni! Csak egy levelet tud írni, az elsőt! Legalábbis azt mondja ismerősöm, aki regisztrált.

 

Tehát, most ki kell várnom, míg valaki olyan talál meg, aki előfizet a kedvemért, a két pont miatt, amit adni szoktam. Többet, csak buliból.

Pápai Jenőnek reagáltam a tíz pontjára, az adott két pont mellé, de el sem olvasta a levelemet, látom. Pedig megint megnézett. Látom. Nem értesítik.

Az is lehet, hogy csak nem tudnak olvasni.

Türelem, Kis…né, türelem.

 

Van egy szegény Vizilo (így) a nézegetők között. Gondolom a magasság alapján jöttem be a keresőn, mert 156 centi. 31 éves. Nehéz lehet, mert nem is helyes. Remélem, kívánom Neki, valaki találjon Rá. Vagy Ő valakire.

 

Nézzük az újakat.

 

Csak egy érdekeset találtam.

Tibor Két méter magas és 109 kg! Pont a duplája, mint én! Kicsit lefogytam a képeimhez képest. Akkor 57 kg voltam. Most 54-55.

És! Egy gyönyörű József Attila verssel debütál! És, jóképű! Áll egy vitorlás előtt, fején kendővel, mint egy kalózkapitány! Hű, de tetszik!!

Adok neki 6 pontot, mivel nem akarok Tőle semmit. Ő még nekem is magas. 50 cm különbség. Megnéztem a szekrénynél. Fel sem látnék a fejéig! Nagy kár.

 

Szerdán találkozom. Farkasgyepűn! Én ajánlottam. Az van Alsóörs és lakhelyem között félúton. Ebből is látszik, hogy most módfelett izgulok, hátha leckét kapok a sorstól, és esetleg (!) engem küldenek el. Megérdemelném, és ezt is meg kell tapasztalni. Igaz, hogy én vagyok az aranyos, kedves kis Csika, akit nem szoktak elküldeni! Kérlek!

 

Vadállatformámat egyenlőre csak kutyáim ismerik. Vizslám különösen. Úgy ki tud borítani, hogy nem csak kiabálok, de már előfordult, hogy rá is csaptam!

Nekik sem könnyű.

 

Szóval, lovagom fehér lovon, bocsánat autón érkezik. És, ismeri Farkasgyepűt, mert tudja, hogy van ott egy kis csárda az út mellett. Mondjuk, azon elgondolkodtam, amikor ajánlottam, hogy mit csinálunk az út szélén.

 

Hát, most izgulok, és jobb, ha kutyáim kussolnak!

Volt egy ismerősünk, aki, ha többet ivott a kelleténél (ami elég gyakran előfordult) a kutyájukat egrecíroztatta.

Közlegény! Vigyázz! (katonatiszt volt, míg el nem sodorta az üzemanyaggal kapcsolatos korrupció) És Vacak közlegény vigyázban jelentett. Okos kis tacskó volt.

Illetve nem annyira, mert egyszer összejött Süvi kutyánkkal, és fizethettem az állatorvost, hogy rokonságba ne kerüljünk! Soha sem felejtem el, szeptember 11-én volt. Azon a szeptember 11-én!

 

Hát, meglátjuk, merre tart a Távolban egy fehér vitorla.

 

Izgulok a varratszedés miatt is. Tíz csinos öltésem van.

 

Valaki azt írta ma reggel, hogy miért izgulok, amikor ilyen angyalok vigyáznak rám? Még nem tudta, hogy izgulok.

Küldött három gyönyörű zenét, az egyiknél a képen egy gyönyörű angyalfiú ölel egy lányt. Hát, igen, kicsit retusálom, hogy öregebb legyen és jöhet. A fiú. Az angyal. Aki vigyáz rám.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük