Társkeresésről egy férfi Kerge naplója 4 2


Kedves ….

A skót, és az amerikai történetének lényege,(külföldi szélhámosok) szerepel ezen a honlapon, ezt a honlap szerkesztője, tulajdonosa írta. Hogy igaz amit átélt, tanúsítom, mert végigkísértem az egészet a háttérből. Szinte indigós a történetetek.( Naplóm társkeresésről) Akkor még könyvet akartunk ebből írni, de talán jobb ez a honlap.

3250dollárért a holdból kell hogy jöjjön a posta, nem de?

Bizony vannak lányok asszonyok, akik ezt beveszik. Tudod, a magány rettenetesen eltud téríteni talmi, torz utakra, hogy észre sem veszi a szerencsétlen.

Szerintem nyugodtan maradj a társkeresőn. Csak legyél éber. Van egy bizonyos Karczagh György, ő írta, az Idegen páncélban c, regényt. Nos, mi is ilyenben élünk. Ránk is adták, és bele is nőttünk. Hozzánk nőtt. Már néha nem tudjuk, melyik az igazi bőrünk és melyik az idegen.

Én két évig kóboroltam ezeken az oldalakon, és az eredmény:

Három igaz barát. Egy hölgy, -ő a langocska és egy szobrász férfi, akit meg langocska szedett össze. Mi álltunk végig langocska mögött mint két  zord-marcona korzikai báty, mikor langocska átment kerge tyúkba.. ( mert ilyen is volt.):-):-):-)Most már lecsillapodott.Talán.

A többi jelentkező egyszerűen kikopott az életemből, mert annak ellenére, hogy szépíró vagyok, ritka nyers és durva tudok lenni.

Két dologgal lehet kihozni a sodromból.

Ha hülyének néznek, vagy ha untatnak. Ez utóbbira ugrok jobban.

Szóval a többi tojó mind elmondta az életét, és hogy nem értik, hogy miért ilyen kegyetlen a sors hozzájuk?

Én pedig megírtam nekik, hogy azt nem értem, ha ilyen jó karban vannak, szellemesek, humorosak, inteligensek, ragaszkodóak.Hűségesek,ermészetkedvelők,remek konyhamesterek, csendesek és egyéb széplelkek.

Akkor hogy a túróban lehetnek egyedül???( ez nem vonakozott az özvegyekre).

Azért nem minden férfi hülye, és a négymilliárdból talán a negyedének, van ízlése, nem?De legyen csak a tizede, már az is igen magas létszám… Akkor itt nem csak szőrszál van a levesben, de talán egy egész paróka is, nem?!!

Na ilyenek után, elmaradtak a levelek. Maradt a bor, a cigaretta, a túrós csusza, meg a feleségem, mert ezeket szeretem.

Azt írtam neked: Az őszinteség nem állapot , hanem idő és próbamérő eszköz.

 A próbamérésről már belenyaltál a mézes bödönbe. Bizony műméz volt abban.

Az időről pedig én írtam egy regényemben, hogy az idő nem más, mint az isten végtelen türelme.

Én azt mondom, próbálkozz, de egy könnyű bőrvért, vagy láncing azért legyen rajtad, a biztonság miatt.

Szeretnék veled továbbra is levelezni, a privát mail címemen. Felkeltetted érdeklődésemet, ami- sajnos elég ritka nálam.

Ismeretlenül ölellek szeretettel: kerge


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “Társkeresésről egy férfi Kerge naplója 4