Társkeresésem igaz története 22


Közben Barátom elkezdte a női oldal feltérképezését. Ebből tényleg akármi is lehet!

Arról van ötletem, hogy a nők miért keresik meg akkor is, ha nős, dohányzik, és alkalomadtán iszik is. Hát azért, mert a „rosszfiúk” érdekesebbek. És, ha meg tudnának változni a kedvünkért? Az milyen dicsőség lenne! Nem?

Gondolom, ez olyan kihívás, nem, lányok asszonyok?

 

Megnéztem egy külföldit, Mario Londonból. Közgazdász, egyenlőre üzleti ügyei miatt ott él, de sokat van Magyarországon. Újgazdag Barbie babák kíméljék! És az elvontak is. És a csalódottak is. Igazi nőt akar.

KI AZ, AZ IGAZI NŐ?

Kedvem lenne megkérdezni Tőle!

Biztosan gazdag, de azért csak egy idős, hasas, pasas! Amúgy 2010 óta van fenn! Azóta keresi az igazi NŐT.

Őt is innen lökik a sírba!

 

Tegnap nem nézett meg senki. Megnézem, hát én az újakat.

 

Csak egy van, akiről érdemes szólni.

Hóbortos ember, megértést keres. Rajzoló. Csapzott hajjal, pocakkal, Unicumos pólóban ül egy kocsmában. Csak a cigi hiányzik a szájából. Még nem szavaztak rá. Őt nyomon fogom követni. Megnézem a nevét. Putyi.

 

Jenőnek megírtam, ha meg szeretne velem ismerkedni, erőt kell vennie magán, és megtanulni írni, olvasni. Nincs mese. Ez alapfeltétel.

Amúgy Jencikének becézi magát. Azt írja egy vidám nyugdíjas. Tényleg az. A vidámig jó a dolog. A nevetséges már nem.

 

Köszönöm, hogy aggódtok értem, és drukkoltok nekem!

A kép vegyes, van, aki azért drukkol, hogy találjak valakit, van, aki azért, hogy ne!J Szereti reggel olvasni, amit küldök.

Tizennégyen vagytok, lányommal együtt.

Valaki azt tanácsolta, ne röpdössek, azt nem szeretik.

 

Erről eszembe jutott, mikor mozdonyvezetőmmel először találkoztam. Utólag elmesélte, hogy földbe gyökerezett lábbal állt egy darabig, mikor a kocsival elindultam.

Szentül meg volt győződve, hogy teljes erővel becsapódok fordulás közben a túlsó szélen parkoló kocsiba. Talán még a szemét is becsukta. Megkönnyebbült, amikor látta, hogy mégsem haltam szörnyet az első randevú után a szeme előtt.

 

Időben elkezdek készülődni. Befújom a cipőmet spray-vel. Természetesen ereszt a flakon így tiszta fekete lett két újam. Acetonnal lejött. A körmöm alól nem.

Mielőtt megfürödtem volna, áramszünet lett! Nekem szivattyú hozza a vizet, így ilyenkor annyi van, ami valamiben maradt. A kádban 2 cm, azaz kettő centiméter! Ebben meghenteregtem, hogy mindenhol vizes legyek. Fogat szénsavas  ásványvízzel mostam. Az volt bent.

És elindultam.

 

Hát!!! Erre a vitorlásra felpattanhatnék!

Meg tenyérbe is! Mert azon hordozna! Azt ígérte. És költözhetnék máris Alsóörsre, ahol készül a télikert a teraszra, és Füreden is van két lakás. Meg Alsóörsön még telek is. Meg a vitorlás.

És, meleg barna szeme van, mint a sárkánynak.

 

A fényképeimmel tényleg valami baj van.

Annyi szépet kaptam, egy hétre elég lesz!J

Mondjuk, igyekeztem a legkevésbé sántítani tűsarkú cipőmben. Mert azért, kicsit még sántítottam. De, csak leheletnyit. És! A piros szoknya!

 

Másfél órát beszélgettünk, és nevettünk is jókat. Igazából jól éreztem magam.

De! Idegen. Hátra kellett lépnem, amikor elbúcsúztunk, úgy nézett rám, amikor megsimította a karomat. Attól féltem, megcsókol! Lehet, meg is akart.

Én nem mondtam semmit, most csak megnéztük egymást. Ennyit.

 

Most tanakodok, hogy mit tegyek. Várjak a hercegre? Vagy jó legyen a sárkány is? Csak meg kell szokni. Jó nagy tenyere van, bele lehetne kucorogni.

Amúgy itt röpködhettem volna.

 

Most praktikusan gondolkodva! Kettőnknek akkora füves területe van, hogy egész nyáron füvet nyírhatnánk reggeltől estig. Az enyém 1000 négyszögöl, az övé, az egyik 900 négyszögöl, a másikat nem figyeltem, de, mintha még Füredre is mondta volna, hogy jár füvet nyírni.

Hát élet lenne ez??? Még tenyéren hordozva is!

És volt kómában is egy hétig, mert hanyatt vágódott a dobermannja miatt. De, túlélte, mert szívós!

Az jó, mert meg sem bírnék mozdítani egy ekkora sárkányt!

Ajaj!

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük