Társkeresésem igaz története 28


Új korszak kezdődik!

Mostantól kaptok ízelítőt a női oldalból is!

Azt már írtam, hogy író barátom is regisztrált, és beindult nála is az „üzlet”. Úgy gondoltuk, egyesítjük erőinket, és akármi is lehet belőle. Akár sajtóper is!J

Hát, majd megküzdünk. Amúgy, azt hiszem, mi már megküzdöttünk, és megmaradtunk egymásnak.

 

Ez volt az eredeti szöveg, de barátomból kibújt az író, és már könyvet szerkeszt, ír, rendez. A prológust már meg is írta. Most a kardvívás időszaka jön közöttünk.

 

Azért egy levél részletét idemásolom, amivel nekem kellemes perceket szerzett, remélem, Nektek is. Író barátom 59 éves lesz. És, hogy lássátok, kap a másik oldal is.

 

Valaki beszólt és azt nem szeretem. Egy 48 éves szöszke, hogy “én vénember+ házas,  meg öt gyerek”, milyen erkölcsi alapon tobzódok a társkeresőn?????

Válaszoltam neki: Főleg azért, mert a tegnapi nap igen megviselt, a gyomrom még mindig nem jó ezért aztán adtam neki. Megmondom, egészen felüdültem!!:-)

” Kedves Ibolya! Csak azért írtam neked, mert szabadidőmben archeológiával foglalkozom s mint ilyen beállítottságú ember, a látóterembe kerültél. Én írtam, a bemutatkozásnál, hogy hölgy személyében keresek barátot, Kettőtől, négy hónapos korig. Erre te idebillegsz a magad 48 évével, és rongálod a harmóniámat morális kérdésekkel.

Mint archeológus, kívánom neked, hogy utaidnak járásaiban kerüljenek el a kardfogú tigrisek, és ha mész bogyót szedni, akkor kovakövet, és szakócát feltétlenül vigyél magaddal. Kedves párodat ismeretlenül is üdvözlöm, és kívánok neki jó mamut vadászatot.

S mivel öt gyermekemre is tettél megjegyzést, örömmel tájékoztatlak, hogy az egyik régész, a másik pedig paleontológus. Tehát nem fogsz elveszni nyomtalanul, mert ők majd kiásnak, és felfedeznek téged a kövületek között.

Bájos arcocskádat megnézve a mellékelt fotón, eszembe jutott a kairói múzeum első emeletén kiállított predinasztikus időkből származó múmiák arczulata. Meg mondom döbbenetemet, igen alítottak Rád.

Az idő vigyázzon rád.”

 

És, most én. A férfi oldalról, és magamról.

Tegnap jogosítványt újítottam, két hete pedig útlevelet. Amiért írok róla, az, hogy olyan képek készültek rólam!

Komolyan kitiltanának minden társkereső oldalról!

A jóérzés és élet elleni bűncselekmény lenne közzétenni őket! Nem viccelek! Maga a fotós sem akarta feladni, de mondtam, estig itt lehetnénk, bátran hagyja abba. Vagyok, aki vagyok.

 

Sármos Ferenc visszaírt. Sok diplomás, újságíró (most kapott díjat, elfelejtettem milyent), képviselő, hivatalvezető. És, még sorolhatnám.

Megkérdezte, nem látogatnám-e meg, szép kis városát. Hát, nem.

Hogy én utazzak le hozzá? Nagy ember, nagyon nagy. Nagy ló!

 

Akik megnéztek, nem érdekesek. Az újak:

 

József. Válófélben, dohányzik. 283-an megnézték egy nap alatt?? És 22-en szavaztak?

Gyanítom, Ő is újra regisztrált. Ugye, itt többnyire az újakat nézik meg, a keresést mindenki hamar megunja.

Ja! Jogász. Beállok a sorba, szavazok. Ez tényleg idétlenség.

 

Kotik. Szimpatikus szöveg: Aki az életünkbe való, oda kerül, aki nem, előbb-utóbb kiesik, tehát, köszöntsd aki belép.

Hát köszöntöm a szokásos 2 ponttal.

Akikre szavazok, azok jó része a csuda tudja milyen messze van.

Csak, mert szimpatikus, vagy a buli kedvéért. Rákaptam. Eleinte komolyan vettem, és tényleg csak arra a pár emberre szavaztam, aki szimpatikus volt, és környékbeli.

 

Dávid. Megint egy vizsla!! 152 cm, 35 kg. 18-18 évesig keres. Elefánt vagyok mellette az 55 kilómmal!

 

Egy barátom küldött pár jópofa mondatot.

Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit szeretned. Ha boldog akarsz lenni egy nővel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld megérteni.

Ebben lehet valami!J

 

A nős férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált.

A nős férfi nyugodtan megfeledkezhet a hibáiról; fölösleges két embernek észben tartania ugyanazt.
A nő a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved. A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de téved.   Minden vitában a nőé az utolsó szó. Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük