Társkeresésem igaz története 38


Kari az özvegy, nagyon kedvesen írt vissza, Neki válaszolok. Tibor viszont nem, gondolom nem tetszett neki, hogy érdeklődtem az élettársáról, és megmondtam, hogy tévedésből szavaztam, mert én függetlent keresek.

 

Ma kettőre szavaztam, aki jóval fiatalabbat keresett, de hátha. Próbálkozom fűvel-fával. Beijedtem. Jön a karácsony!

 

Nézzük az újakat.

 

Gyula 56 éves, öreglegény, de dohányzik.

 

Rollmen 57 éves, özvegy, rokkantnyugdíjas. Mintha kerekesszékben ülne. Igen, biztosan, a neve is erre utal. Nem szavazok. Egyszer már megjártam. Amúgy 50 évesig keres. Ez is érdekes, mert Ő van eleve egy hátrányos helyzetben, és mégis alapból válogat. Egyébként szimpatikus. Biztosan talál is. Remélem.

 

Ferenc különélő.

Egy nagydarab gyöngyösi.

 

Egy keszthelyi 62 éves. Válófélben. Jó szövege van.

„A szép nő másnak is tetszik, a csúnya meg neki sem kell.”

 

Qufárt idemásolom. Szia , nézd valoban nem vagyok egy csipendér fazon , de a szívem nagy , ki tud szeretni , persze megbecsülni megadom neki aszt amit ad ! Úgy érzem ebbe minden benne volt ! Kézcsókom Szia

 

Dezső a Balaton környékéről 58 éves, és 65-70 évesig keres. Kirakták az irháját, mert lakása legyen a boldog ara jelöltnek, akivel „át viraszuk az éjszakát”.

 

Arszlán Szegedről, özvegy. Szavazok Rá.

Fagyi 57 éves, szintén özvegy. Szavazok. (Nem kellett volna.)

Van még egy özvegy. Már nem szavazok.

Gyanús ez a sok özvegy! Olyan, mint a vállalkozó. Abból is legalább öt van ma a 15 közül.

 

Zoltán pápai, de dohányzik.

A többi érdektelen.

 

 

Ma később kaptok levelet, mert unokám ¼ 6-kor kelt, és közölte, hogy minden valamire való sajtkukac már ébren van, nyugodjak meg. Ebben maradtunk, sütöttem a szalonnás tojást reggelire, ½ 6-kor.

 

Tegnap megöltem az ásványvizes flakont. Konzervbontóval. Aminek a hegyét a fémdobozba kell bökni. Hát én a flakon szívébe döftem, a nyaka körül, ennek ellenére sugárban jött a szénsavas víz. A maradékot megittam.

 

Egy barátom írt. Aggódás címmel. Hát, aggódhat is értem! Eltelt ennyi idő, megismertem ennyi embert, ötöt személyesen is, és ő az egyetlen még mindig, akinek legalább a kezét megfogtam, kezemet megfogta! Jelzi, hogy még egyedül van. Vagy újra.

Talán törődne is velem, mert olyan. Nemcsak a keze volt ismerős, a szövege is, amikor sétáltunk.

Hogy arra ne menjünk, mert macskaköves, és nem tesz jót a bokámnak, meg ilyenek. Az utóbbi időben nekem is sokszor eszembe jutott, hogy Vele néha jól éreztem magam. Igaz, csak gyakorlatoztam.

 

Társkeresőt cseréltem. Egyről lejelentkeztem, egyre fel. Képem még nincs fenn, mert ma fényképezett kicsi lányom. Ezekről sem látszik, hogy egyszerre készültek volna. Egyik sem én vagyok. Válogassanak. Mindegyik más.

Ketten kép nélkül is megkerestek a magasságom alapján. Az egyikük 156 cm. A másik is alacsony, de 160 felett van, és vitorlázik. A szövege szimpatikus és a képe is. Megvárom, amíg jóváhagyják a képemet, és megnézem, kiket ajánlanak.

 

 

 

 

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük