Társkeresésem igaz története 5. rész


Sami 3 pontot adott!
Úriember, főiskolát végzett, és nem tud olvasni, vagy írni.
Én csak kettőt adtam, miután szimpatikusnak talált. Az adatlapomon szerepel, hogy ne pontozzon, aki tud írni, és meg akar ismerkedni velem. Vagy, tud írni és olvasni, de nem akar megismerkedni velem. Lehet, Ő is csak pontozni van fenn. Látom, rutinos társkereső 2012-ben regisztrált.

Megnéztem a statisztikámat. 145-en láttak, 20% nem tud olvasni, vagy írni, mert 26-an szavaztak rám. Vagy nem akarnak megismerkedni velem. Akkor meg minek szavaznak rám? Ja, a kávét pontozással szeretik.
Az átlag pontszámom 5,5. Jó iskolai eredmény felett. Mivel több 2 pontra (szimpatikus vagy!) emlékszem, ebben kell lenni magasabbnak is, hogy az átlag kijöjjön. Meg kell keresnem, kinek vagyok az igazi! Oda sem figyeltem rá! Minek vagyok itt?

Amúgy, koromnál fogva nem igen kerülök be a hozzám korban illő férfiak keresési körébe, mert még 65 évesen is többnyire 55 évesig keresnek. Inkább a 65 feletti és 30 alatti kategóriát érdeklem.

Valaki ül egy traktoron, talán füvet nyír, és azt kérdezi, milyen zenét kedvelek. Valami elromlott a programban, mert neve nincs, csak száma, és gyanítom, hogy szavazni akart, ahhoz szokott a program ilyen cizellált mondatokat kreálni. Tehát, vagy nem tud írni, olvasni, vagy nem akar megismerkedni velem. Mindjárt megnézem.

Sami írt! Visszavonom a fent írtakat. Üzemmérnök, és fiatalabb négy évvel! Már tisztáztuk is, hogy kivonnak egy időre a forgalomból, de Ő is tud várni. Úgy látom, türelmes emberek ezek a műszakik. Egy gond viszont van. ŐSZINTE NŐT AKAR! Lehet, mellőle is váratlanul ugrottak ki a hitvesi ágyból.

József is írt, mindketten meglepődtünk. Ő azon, hogy bocsánatot kértem, (de, ha igaza volt!), én azon, hogy mennyire örült neki. Hát, levelezünk, csak előbb várom a fényképet. Látni akarom legalább az arcát, akivel „beszélek”. Ha, jól látom lovai is vannak. Azokat meg szeretem.

Aki nem „szokta” napközben megnézni az e-mail-eket, gyorsan tanul! Igazi férfi! Ma már megnézte időben, nehogy lecsússzon valamiről. Asszem, ez már így lesz, míg levelezünk, és, ha, mi már nem, akkor segítettem a következőnek. Ő nem ír szépen, de amit ír, attól átmelegszik az ember.
Cselt vetek! Most este írok!
A Microsofttól jutalékot kérek az új ügyfelekért.
Tanulják csak a „fiúk”, hogy igenis udvarolni kell a nőknek! Kedveskedni, levelet írni, levelet várni.
Kedves tanításomért akár díjazás is járna nekem.
Egy határt azonban nem lépek át sehol. Csak a játékos szintig megyek el, nem keltek hiú ábrándokat annál, aki biztosan nem kell, és meg sem sértek senkit.
Őszinteséget is csak az kap, aki igényt tart rá. 
Akit elküldök, udvariasan teszem, megköszönöm, hogy megkeresett, de már komoly levelezésbe bonyolódtam valakivel. Ami mindig igaz is.

Egy kedves barátom reklamált, hogy a III. nem ment át. Aktív olvasóként! Hát nem egy szerencsés ember vagyok én?
És, mindebből kimaradok, ha nem kezdek el társkeresni, és megírni a barátaimnak!

Ma küldtek egy kérdést, hogy Bogi tetszik-e nekem! Atyavilág! Mit gondolnak ezek rólam? Ez már a második eset, hogy nőkkel riogatnak. Azért óvatosan megnéztem.
Bogi férfi!!! Igényes. Olyan nőt is keres. Hála Istennek, nem engem!

Egy LGT szám jár a fejemben:
Játszunk, és csak játsszuk, hogy játszunk.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük