Társkeresésem igaz története 13


 

Balatoni ismerősömmel rendszeres levelezésbe kezdtünk. Elég messze van, hátha felesleges utazni. Ő sem ír szépen. Egyetemet végzett, valószínűleg műszaki. A családja Németországban él, ott volt, pár napja jött meg. Azt nem tudom, melyik része, mert elvált. Talán ezért ír olyan furcsán.

Nagyon fiatalos képe van fenn, ezt is megkérdezem, mert Ő is már 63 éves. Áprilistól van fenn, háromszor annyian nézték meg, mint engem, a többi hasonló arány. Kibújt belőlem a főkönyvelő.

 

„Igazi szerelem, lehet, hogy van ilyen”. Énekli a Republik. Utána jön a vitorla.

Ránézek a macskáimra. Hahó cicák! Munkára!

 

Azért a járműveim között van fejlődés, ismerjük el!

Gebével vágtattam ki, kicsit mozdonyon is ültem, majdnem lóra pattantam, és most egy vitorlás lebeg előttem.J

Határ a csillagos ég!

Van is egy nyugalmazott pilóta a keresők között, de annyira jól néz ki az egyenruhában, és annyian írtak neki, meg fiatalabbat is keres. Azért, még meggondolom.

 

A kapkodásom pedig annak is betudható, hogy holtbiztos vagyok abban az első pillanattól, hogy férjem küld valakit maga helyett. Ő így nem hagy itt. Ezért is lesem árgus szemekkel, a körülöttem felbukkanó egyedeket.

Jó humora is volt, sokszor megnevettetet, kitelik Tőle, hogy megtréfál párszor. Halála után sokszor előfordult, ha elakadt a locsolócső, azt hittem, hogy Ő zárta el, vagy fogta össze, mint régen.

 

A tegnap átküldött Kaziczy díjas bemutatkozóról írta egy barátom, hogy a férfiak „nincsenek önkritikával megverve”. Egy jó részük biztosan nincs, állíthatom.

Gondolom, ha őket kérdezzük, hasonlóan nyilatkoznának.

 

Író barátom lehordott a sárga földig, ahogyan az várható volt. Jogosan, de abban nem volt igaza, hogy minek a hiánya hajt. Bennünket, nőket nem a nemi identitásunk hajt. Annak hiányát mi sokkal könnyebben elviseljük, mint a szeretet, a gondoskodás, a valakihez tartozás hiányát.

Meg kellene tanulnom, amit egyik könyvében írt.

„ A várakozás nem embert, hanem lelket próbáló feladat. Az énjét, a vágyait, a türelmetlenségét, és az ezzel járó önzőségét kell feladni annak, aki megtanul várni. Valamiért, valakiért.”

 

Mielőtt etetek, megnézem Gyulát, aki megnézett. Jajj! 38 éves. De, tud olvasni, így nem írt.

Látod, kedves barátom? A társkeresésének ez az oldala lenne a legkönnyebben teljesíthető!

 

Balatoni ismerősöm azt írja, még cserediákként kezdte az NDK-ban, majd megnősült, német-magyar GMBH-ja volt miután egy Németország lett, ami eleinte jó ment, majd a magyar részt megtartotta. Mivel megadta a nevét a cégének, utána is nézek!J

Fúj! Csak nem hazudtolom meg a szakmámat!

Azt is írta, hogy a fényképe tényleg 7 éves, de nem változott!!! Hát, ilyent is csak egy férfi írhat!!

Hogy 56 és 63 éves kora között nem változott! Én ennyi idő alatt vénasszony lettem!

Na, nála is fel kell vérteznem magam, ha találkozunk, ne kapjak infarktust a látványtól! Nemcsak férfi, idegen, de hét évet öregedett egy pillanat alatt.

 

Mivel már három embert láttam élőben előbb-utóbb belejövök.

Úgy lenne jó, mint mozdonyvezetőmmel. Elvárás nélkül, gyakorlás céljából, ahogyan előre megbeszéltük. Somlóit enni, együtt ebédelni, sétálni. Igaz, orvul rávetettem magam, a kézfogásosdi nem volt benne a megállapodásban.

Remélem, nem is vette komolyan.

 

Ismét egy Kazinczy díjas az újak közül:

nagyin szeretnék beszél getni komoly hölgyekel enyi

És komoly hölgyeket keres!

 

Ő Betyár. Gondolom nem saját kútfő, de nagyon szép.

.Amit érted teszek, azt nem tenném senki másért, mindent feladok a biztos csalódásért… Amit érted megélek, abba már belehaltam volna… Ezerszer feladnám, ha nem rólad szólna…

 

Van egy szomszéd falubeli is a társkeresők között. Csalódott néven.

A villanyszerelő mesélte, hogy két falubeli a társkeresőn talált egymásra, úgy, hogy a szomszéd utcában laktak születésük óta! Már babát várnak.

 

Petyi informatikus. 58 éves, a karosszériája a megadott adatok alapján megfelelőnek tűnik. A képek alapján nem! Ez egy hazug informatikus!

Vannak ilyenek!J Ugye?

Hú, de ronda közelről!

Kedvenc írója Hunyady. Hirtelen fogalmam sincs, hogy ki. És, még én vallom olvasottnak magam!

Barátom, Te biztosan tudod, majd megírod.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük