Társkeresésem igaz története 14


Gyulak a program által generált ostoba ismerkedő mondatot küldött. Megnéztem. Nagydarab, szakállas, kopasz, gépi kovács. Szimpatikus. Írni nincs kedvem Neki, hát szavazok két pontot. „Szimpatikus vagy.” Növelem az esélyeit. A baj vele is ott van, hogy őszinte nőt keres.

Tuti, hogy megcsalta az asszonyt, és az hazug módon kidobta. Albérletben lakik.

 

Legjobban az úszás hiányzik. Igaz, nemcsak a lábam miatt nem mehetnék, testileg sem vagyok – finoman szólva – esztétikus látvány. A hasamon a műtét óta naponta beadott injekciók száma nyomon követhető. Hatalmas kék, zöld, sárga, fekete foltok, a karomon az infúzió, kezemen a kanül nyoma. A másik kezemen vizsla nyomai, amikor a kocsiba próbáltam egyedül betuszkolni. Nem adta könnyen magát. Elég erős állat. Szóval nőtársaim sikoltozva rohannának az öltözőből. Csak erős idegzetűeknek ajánlhatnám a megtekintésemet.

 

Egyébként úgy tapasztalom a gyógyulásban is rekorder leszek! Barátaim segítségének köszönhetően. Éljen a prána-nadi! Szépen gyógyul, sohasem fájt, és sántítás nélkül megyek! Igaz, csak keveset, mert tanultam.

De, a jövő hét utáni héten, kifényesítem a gebémet, és bevesszük a várost! Lassan sétálva, ringó járással, ahogyan a hastáncon tanultam, sántítás és fájdalom, vas akadály nélkül magas Vagabund cipőmben!!!

Ma már lábat is mostam. Kettőt!! Igaz, a másodikat csak körbe, de az is nagydolog!

 

Elhatároztam, hogy megkeresem a pilótát. Budapesti vagy Pest megyei volt, ha jól emlékszem. Budapest 777 fő 65 oldal. Még jó, hogy ráérekJ

Közben látom Bavit, hajóstiszt a képek alapján. Jól néz ki, megnézem. Anyám! 13 gyermeke van! Alig kapott pontot, pedig sokan megnézték. Azt írja családcentrikus.

Ennyi gyerekhez kell is!

Adok neki 6 pontot. Olyan kevesen szavaztak rá. Azért megírtam neki, hogy ne vegye komolyan. Kíváncsi vagyok tényleg 13 gyermeke van-e. Megkérdeztem.

 

Van egy 56 éves, négy házassággal a háta mögött nagy elszántsággal keresi az ötödikhez az ügyfelet. Meg is írta.

 

És, van egy 50 kg-os is. És egyik nap láttam egy 132 cm-est is. Szóval széles a paletta. És van egy ismert közgazdász is Budapesti, aki 165 cm magas és 62 kg-os nőt keres, kimondottan szépet.

És, meg is írta, hogy csúnyák ne merjék keresni! Vegye mindenki komolyan, amit írt.

 

Nős Sumi adott 3 pontot. Minek vannak fenn ezek? Csak pontozni? Vagy alkalmi szeretőt keresnek? Azt nem értem, hogy fényképet is tett fel, nem fél, hogy valaki felismeri? Lehet, nyitott házasságban él. Nem értem, mert messze is lakunk egymástól.

 

A mai felhozatal gyatra. Nem érdemes írni sem róla.

 

A pilóta eltűnt. Leszállt valahol.

 

Balatoni ismerősöm cégét megnéztem. Igazat mondott. Már nyugdíjas. Nyaralója volt, azt alakította át. Azt írja mindene megvan, csak társ hiányzik. Azt már le sem merem írni, hogy szimpatikus kezd lenni.

Valaki lőjön le egy távcsöves puskával!!!

 

Csak tárgyilagos dolgokról írok. Szakmai múltamról, kutyáimról, lábam gyógyulásáról. És, csak ilyesmiről is kérdezek.

Ő is csak egy nap egyszer nézi meg az e-mail-jeit. Válaszolni sem válaszol azonnal. Igaz, már naponta ír. Ha, Ő is elkezdi előbb megnézni a leveleit, és válaszolni, én lövöm le magam!

Ha, meggyógyul a lábam, gyorsan találkozunk, aztán letudva.

 

Ezt el is határoztam. Hogy, ha valakivel levélben felvesszük a kapcsolatot, gyorsan személyesen is meg kell nézni egymást. Nem érdemes levélben kialakítani egy plátói kapcsolatot, elvárást, azután jön a csalódás. Egy sütemény evését ki lehet bírni bárkivel. Fellendítem a Bergman forgalmát. Visszahízom, amit lefogytam, és a teltkarcsúkat keresők kedvence leszek.

 

Amúgy ezoterikus lelkemre tekintettel természetesen megnéztem a JI-KING-et, hogy mit mond. És mit mondott mindkét igazinál?

Türelem! Az elsőnél változó is volt. Hogy, érik a dolog, de idő kell. Nem lehet sürgetni.

Ezért nem is kértem meg a kezét azonnalJ

Ha, megérik a dolog, jön a Nirvána. Úgy látom, nem velük.

A másodiknál kerek perec megmondta, hogy nyughassak. Hát szót fogadtam?

Megérdemeltem, amit kaptam. A lejárt szavatosságú csokit.

 

Lőjetek le!

Megjött a következő igazi.

Jenő 10 pontot adott. Azt mondja, én vagyok az igazi!

 

Folyt.köv. J

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük