Társkeresésem igaz története 34


Most arra jöttem rá (lassan olyan leszek, mint Buddha, megvilágosodott), hogy engem nagyrészt azért nézegetnek, mert nekik is küldenek olyant, hogy tetszik-e a környékről XY. És, biztosan engem is ajánlanak. Az is a dolguk, azért fizetünk elő.

 

Szóval, a nézegetők között van, aki 55-70-ig keres. Az ilyeneket már meg sem nézem, mert azt mondják, mindegy ki, csak 2-vel kezdődjön a személyi száma. Én pedig nem mindegy vagyok.

Van egy zirci, aki azt írja a foglalkozáshoz, hogy egyéb. Az mi lehet?

 

Istvánra szavazok két pontot. Özvegy. Igaz, hogy vállalkozó, de egy normálissal már találkoztam.

Most kérdezhetnétek, akkor miért szavazgatok itt? Hát, kell az anyag! Meg aztán, tudom én?

 

Nézzük az újakat. Húsz új van! Sohasem volt ilyen sok.

 

Egy tököli szép idézetet tett fel, szavazok rá.

 

Óh! Egy természetgyógyász. Holisztikus. Azt írja, 62 éves, de életmódja miatt 45 évesnek felel meg. Hát akkor nem is szavazok rá! Kiskorúakkal nem kezdek.

Ja! És 55 kg, mint én! Nem sűrűn emelgetne. Összerogyna debella termetem alatt.

 

Lord. Hű, de jól ki van varrva! Azta! Külföldön dolgozik. Kár.

Simike 56 éves és! Nyugdíjas. Talán rendőr lehetett, vagy tűzoltó. Vagy rokkant. Az őszinteségen kívül horgászni szeret. Azt írja.

 

Toni Székesfehérvár. Nana! Ezt az idézetet már ismerem! Újra regisztrált. Nem szavazunk, bármennyire is tetszik az idézet.

 

Elire azért akartam szavazni, mert úgy olvastam ezoterikus kisugárzású hölgyet keres. Közben, erotikus kisugárzásút! De, mivel a többi feltételnek megfelelek, szavazok. Kép nincs.

Úgy látom, többnyire olyanokra szavazok, akiknél nincs kép.

 

Lalaman nagyon helyes! Azon ritka férfiak közül való, akik eddig képeken is tetszettek. De nagyon alacsony hozzám.

 

Gyuripapa képét szívesen idetenném Nektek, hogy mosolyogjatok. Sokszor tesznek fel olyan képeket, hogy igazán!

 

Lajosnál nem írtam közlekedési eszközt. Hát most pótolom. Itt munkagép látható.

Ne mondjátok, hogy nem látszik fejlődés!

Mondjuk elég magas. Erről nem lehet fel-le ugrálni. Meggondolandó, ha felszáll rá az ember. Nyilván az is kérdés felsegítik-e. Egyenlőre megmutatták, én pedig megnéztem. Majd jól körbejárom.

 

Most pedig az jutott eszembe, Titokzatos Tavasz milyen rafinált okot kreált, hogy miért is akar beszélni velem! A jövőjére nézve, hogy mit kezdjen a befektetéseivel, a földjével (földjeivel(?)).

Mindig elönt a hála, hogy, ha már egyedül maradtam, legalább nem hajt a megélhetés, hogy valakihez gyorsan csapódjak.

 

És még egy kifejezést tanultam a kövér nőkről. Fotelbálna. Volt valaki 100 kiló felett, aki jelentkezett Lajosnál. Kitöltötte a fotelt, amiben ült.

Mondjuk, annak, aki sajnálta az írásom alapján a másik oldalt, szívesen mesélnék arról, hogy Ők hogyan nyilatkoznak. Lehet, írok is róla. Lassan lesz elég anyagom.

 

És, ezért is hálás vagyok, hogy nem híztam el. És nem lettem alkoholista, nem lettem gyógyszerfüggő. Mennyi minden veszély fenyegeti a szenvedő, magányos nőket! Igaz, depressziós az vagyok. Azért a nagy hangulatingadozás. De, legalább tudom. Igyekszem is tenni ellene. Édesség, gyógyszer és alkohol nélkül. Nem könnyű. Most sajnos úszni sem mehetek.

 

Még valamit. Nekem szerető családom van, Drága Lányom, Édes Unokám, sok Barátom is, de egy társat senki nem pótol. Az más. Az a része az embernek. Mint a keze, lába, szeme.

Most műkezet, műlábat, műszemet keresek. Igaz, lehet ma már igazit is tudnak átültetni. Ha, megérdemlem, és van olyan, aki kompatibilis.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük