Társkeresésem igaz története 35


Zefnek eltűnt az a képe, amin a tükör előtt látszott. Most újra csak az arcképe van. Külsős e-mail címet adott meg. Pesti és 55 éves. Semmi értelme levelezni sem. Meg is írom neki. Nem olyan, akivel jókat lehetne levélben beszélgetni.

 

A Twoo állandóan jelent, hogy ki néz, ki ír. Többnyire olyanokat írnak, hogy tetszem, kedvelik a képemet, szép napot, ma valaki azt írta tetszem, és többet szeretne. Senkinek nem válaszoltam a szép napot-on kívül. Illetve ma egy házas embernek, hogy én barátokat csak nőben keresek.

 

Körülnéztem, ha már feljöttem. Marcsi tartós kapcsolatot keres, combharisnyában ül egy fotelben, és kilátszik a combja is.

Szepi 58 azt írja, nem nő, de nem tudja javítani. Szakállas, bajszos.

Nehéz lenne nőnek nézni, hiába írta oda. Valaki pedig azt írja, hogy a kamrája tele van kosarakkal.

Esetleg tudjátok, hogyan lehet innen lejelentkezni? A hírlevélről látom, de a képet nem tudom, hogyan kell levenni. Volt kollégákat is látok, házast is, aki tuti, hogy nem társat keres. Ez az oldal biztosan másnak indult.

 

Író barátom is előkerült, hála Istennek! Ő is eltűnt egy napra. Komoly elvonási tüneteim jelentkeztek.

Ezeket az idézeteket Ő küldte át. Csak azonosulni tudok velük.

Gabriel Marquez

“Az asszony számára is elérkezett a pillanat, amikor fel kellett tenni magának a kérdést, egész női méltóságával és öntudatával, elfojthatatlan életkedvével, hogy mihez kezdjen a szerelemmel, mely gazdátlanul maradt benne.”

,Nem azért szeretlek, aki vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted”

 

Ismét hibát követtem el, nem először, és gyanítom, nem is utoljára! Még sokat kell tanulnom, hogy ismerkedésben használható ismereteim legyenek a másik nemről. Itt nem adhatom magam, és őszinte sem lehetek. Hazudni nem kell, csak nem beszélni.

N.L.(ezentúl így hívom) kikérte magának, hogy írok róla. Szerinte ezzel leírtam. Hát, legyen.

Rólam is írnak. És, aki itt regisztrál, arról mindenki tudja, hogy társat keres, és, hogy ki Ő. Már, amit ír magáról. Ezt bárki megnézheti, és amennyit én írok, az le is jön az adatlapról.

És, annyit Ők is mesélnek másról. A fotelbálnáról és a többiekről. És, mivel tudja ki vagyok, azt mesél rólam, amit akar, annak akinek akar. Az sem más. Itt mindenki kiszolgáltatott. Ezzel jár. Amúgy nem is bántottam.

Többet nem említem a naplómat. Csak, ha megjött a királyfi! Neki. Amikor már felpróbáltam az üvegcipőt, és passzolt, és megkérte a kezemet!

 

Azért a fejlődés látható. Egy kedves barátom írta, hogy ne csüggedjek, mert a szegény legények után jönnek a hercegek, grófok, és majd a királyfi is!

És, igaz, mert N.L. már hercegi kategória volt. Nyilván átvitt értelemben

N.L. értelmes, intelligens ember, de nem engem keres. És, én sem őt.

 

Meg is írtam Neki. Ott is hibáztam, hogy az ebédet elfogadtam. Remélem, nem tart igényt a viszonzásra.

Egyszerű háziasszonyt keres, mint akitől elvált (vagy Tőle vált el), csak jobb külsővel, és még valami változással, amit nem írok meg.

 

Én csak háziasszony nem voltam sohasem. Az is voltam, de nem csak az. És olyant keres, aki Őt feltétel nélkül megszereti, és nem akarja semmiben megváltoztatni. Nem veszélyezteti a már kialakított alap boldogságát sem.

Sok sikert neki! Ő is szentül hiszi, hogy megkapja, amit akar, a különbség csak az, hogy szerinte tenni sem kell érte, mert majd jön magától. A többi csak felesleges erőlködés. Lehet, hogy igaza van. Az Ő szempontjából. Én úgy tapasztaltam, mindenért meg kellett küzdenem, amit elértem. Mindenért tettem. Most is ezt teszem.

 

Az is nagyon érdekes, hogy szinte mindenki ugyanolyant keres, mint aki elvált tőle, vagy akitől elvált! Esküszöm! Ez most hasított belém! Az özvegyeknél természetes, de az elváltak is! Szidják a múltjukat, és ugyanolyant szeretnének! Mondjuk az is lehet, hogy összekapcsolják azzal, ami jó volt benne, a valakihez tartozással, az otthonnal, ahol rend és ennivaló volt. Tenni sem kellett érte. Nem is értik, hogy vége lett. Az is ugyanúgy akar viselkedni, aki már rájött, hogy akkor elrontott valamit. Az akkor volt.

 

Az éjjel rosszul feküdtem, mert a nyakam beállt. Nem tudom a fejemet jobbra fordítani! Most mondjátok, hogy nem üzennek! Ha, valaki nem tudná, a jobb, a férfi oldal. Ne is lássam Őket!

Azért csak megnézem a mai felhozatalt.

 

Egy özvegy. Természetesen kap két pontot.

 

Olé!! János újra itt van! Ő az a pilóta akit egyszer kerestem! Úgy látszik eddig tartott, amiért levette magát. Őt is szívesen megmutatnám. Ősz haj, koromfekete szemöldök, őszes szakáll, és pilóta egyenruha. Roppant jól néz ki! Amúgy nagydarab 180 felett és 100 kg-nál több. Valószínű kövér, 64 éves, és a képen gyanítom, talán 55, ha lehet. Szegedi.

Azért szavazok két pontot, ha már előkerült.

 

És! Azért sohase sajnáljatok, ha vége egy el sem kezdődött kapcsolatnak! Én sem sajnálom. Ez még csak játék. Az a rossz, amikor közben bosszankodom. De, az is csak addig tart. Legfeljebb egy éjszaka nem alszom.

És, mindenből tanulok! És, mindenkitől kapok valamit! Ennyivel is többet érek, többet értek.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük